Minőségpolitika

  Társaságunk a Unit Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. lakossági, valamint ipari klíma- és légkezelő berendezések importőri képviseletével foglalkozik. Termékpalettánk folyamatos bővítésével igyekszünk lépést tartani a holnap épületgépészeti megoldásaival. Célunk és szemléletünk, hogy partnereink minél egyszerűbben és gyorsabban élvezzék az általunk szállított berendezések előnyeit, hogy a velünk kötött partneri kapcsolat ne csak egy gép szállításáról szóljon. Vevőink igényeit egyedülállóan rugalmas módon igyekszünk kezelni, melyhez magas színvonalú műszaki hátteret és szervizszolgáltatást biztosítunk.

  Minőségtudatos szervezeti kultúránk alapjai:

  • Fontos számunkra az ügyfelek jelzéseinek figyelése, igényeiknek és felhasználási sajátosságaiknak elemzése, a vállalt kötelezettségeink maradéktalan teljesítése érdekében.
  • Felmérjük és teljesítjük a tevékenységünkkel kapcsolatos jogszabályi, hatósági követelményeket és partneri elvárásokat.
  • Szervezetünk környezetét figyelembe vesszük működésünk során, érdekelt feleink igényeinek változására időben reagálunk.
  • A magas színvonalú szolgáltatás ellátása érdekében fejlesztjük tudásunkat, szakmai felkészültségünket, figyelembe véve a vevői igények, jogszabályi környezet változásait.
  • Beszállítóink, alvállalkozóink folyamatos értékelése, kiválasztása és tartós partneri kapcsolat létesítése.
  • A folyamatos fejlesztés lehetőségeinek tudatos keresése, feltárása és megvalósítása.

  A fentiek megvalósítására olyan minőségirányítási rendszert vezettünk be, amelynek alapeleme a folyamatainkkal összefüggő kockázatok és lehetőségek megfelelő kezelése - termékeink megfelelőségének biztosítása, valamint vevőink elégedettségének növelése érdekében.

  A UNIT TRADE Kft. teljes csapatának ragaszkodnia kell a cég minőségpolitikájához, valamint a minőségirányítási dokumentációs rendszer előírásaihoz.

  Budaörs, 2017.03.31.