Hűtés mesterfokon

  A RHOSS gyár klímaberendezések és rendszerek tervezésére és gyártására szakosodott. Termékei 1968 óta léteznek a nemzetközi piacon és a legmagasabb színvonalú minőséget és szolgáltatást jelenti partnerei számára lakossági és ipari területen egyaránt. A RHOSS szakemberei folyamatosan dolgoznak a lakóépületi, irodai, szállodai, vendéglátó ipari, kórházi, repülőtéri és ipari alkalmazású klímatechnikai, hűtő- és fűtőberendezések és rendszerek fejlesztésén.

  A RHOSS környezettudatos gondolkodását mutatja, hogy a leginkább környezetbarát hűtőközegek alkalmazása mellett berendezéseit elérhetőek szabadhűtéssel, illetve részleges vagy akár teljes hő visszanyeréssel.

  Gyártónk célja: az energiahatékonyság és a környezeti komfortnövelése és optimalizálása. 

  A RHOSS Fancoil berendezéseink a legmodernebb esztétikai és energetikai igényeknek megfelelően készülnek, akár inverteres ventillátorral is. A berendezések minden igényt kielégítően magas fali, parapetes, mennyezeti, állmennyezeti kazettás és légcsatornázható kivitelben is elérhetőek.

  Image
  Image

  Légkezelés A-tól Z-ig

  A Frapol AF, a márka zászlóshajója a hagyományos építő elemes légkezelő berendezések piacán. Kiemelkedő tulajdonsága a berendezések
  egyedi méretezése, melynek köszönhetően tetszőleges méretben illeszthető az épület igényeihez. Kínálatában megtalálhatóak a FRAMEDIC fantázianevű tisztateres berendezései melyek a DIN-1946-4 szabvány alapján készülnek és TÜV minősítéssel rendelkeznek. Palettáján megtalálhatóak gázégő blokkal szerelt és uszodai installációra alkalmas berendezések is. Továbbá az AF sorozata hagyományostól eltérő ACU-Blockhővisszanyerővel is rendelhető mellyel akár 90%-os hővisszanyerési hatásfok is elérhető. Az általunk forgalmazott berendezések megfelelnek az ERP 2018 energetikai követelményeinek.

  RHOSS légkezelő kínálata kiemelkedő minőséget és műszaki megoldást nyújt lakóépületi, kereskedelmi és ipari alkalmazásra.
  Uszodai és higiénikus valamint robbanásbiztos (ATEX) berendezéseikülön megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.
  A RHOSS gyár minden berendezése klíma és légtechnika terén Eurovent tanúsítvánnyal rendelkeznek. Palettánkon megtalálhatóak mini - kompakt - és építőelemes légkezelő berendezések 100 m3/h -105.000 m3/h légszállítás tartományban.
  Továbbá speciális uszodai hőszivattyús berendezések is gazdagítják a kínálatot.

  Változó tömegáram

  Változó tömegáramú rendszerek, egyidejű fűtési és hűtési igények ellátására alkalmas 3 csöves rendszer (hővisszanyeréssel), vagy kiterjedt hálózatot ellátó 2 csöves rendszer mely a teljes épület komfortját biztosítja, igény szerint használati meleg vízzel is!

  Nagyszámú beltéri egység, egyszerű kis átmérőjű csövezési rendszer, hosszú csőszakaszok, alacsony zajszint, egyszerű telepíthetőség, pontos és jó szabályozhatóság, kiemelkedő hatásfok. Berendezéseinket telepítéssel együtt kínáljuk rendszergaranciával.
  Image
  Image

  Légfüggönyök

  A Thermoscreens 1960 óta élvonalbeli légfüggöny gyártó amely világszerte 60 országba exportálja termékeit. A gyártó kiemelkedő minőséget szolgáltat partnerei számára. Jellemző alkalmazások: Üzletek, bevásárlóközpontok, kórházak szállodák bankok gyárak és raktárépületek. A Thermoscreens fűtő, belső levegő keringtetés, és hűtőházi alkalmazásra kínál megoldásokat. Felszerelhető: mennyezetre, süllyesztve, vagy függőlegesen.

  Megtalálhatóak 1, 1,5 és 2m hosszúságban, melyek szükség szerint modulárisan egymáshoz illeszthetőek. A Sonniger márka kifejezetten a közép- és kelet európai piacra készíti berendezéseit. A hagyományos Guard típusú szabadon szerelt kapulégfüggönyök mellett megtalálható a palettán a speciálisan ipari környezetre készült, axiálventilátorral szerelt Guard Pro sorozat is mely akár 7,5 m magas ajtónyílást is képes hatékonyan leválasztani.